Així abordem cada cas

Les millors solucions comencen per un bon estudi i anàlisi de les necessitats dels clients i de la personalitat de l’empresa o producte en qüestió.

No podem connectar sense escoltar primer. I això ens encanta i se’ns dóna genial. Ens bolquem en cada client fins a dissenyar una estratègia coherent que s’adapti als objectius que volem aconseguir.

Estrevista 8%

Primer de tot, quedem amb el client per connectar amb la seva empresa, conèixer les seves necessitats reals, el seu valor i la seva essència com a marca. Després, fem una anàlisi de la imatge visual de l'empresa, conèixer el seu client objectiu, avaluar els seus elements diferenciadors davant la competència i descobrir els seus valors més destacats.


Saps quina és la identitat de la marca de la teva empresa o producte? Pots definir el teu client ideal? Quins arguments tens per assegurar que el teu servei o producte és millor que altres similars de la competència?

Estrategia 10%

Un cop analitzada la situació, definim els objectius i tracem un pla d'acció per assolir les metes desitjades i corregir errors si cal. Definim l'estratègia, incloent-hi les estratègies de branding necessàries (vegeu servei), i presentem el pressupost.

Desenvolupament 70%

Un cop aprovat pel client, fixem els terminis d'entrega i... Comencem a treballar!

Entrega 12%

Presentem les propostes de disseny en els terminis establerts, perfilem i ajustem detalls, i fem les revisions necessàries fins que el client estigui 100% satisfet.

Dediquem el nostre temps als clients i optimitzem els nostres processos per fer-los sentir com una prioritat destacada.
 • Tracte personalitzat al màxim.
 • Assessorament i disponibilitat en tot moment.
 • Comunicació fluïda i resposta ràpida.

  Contacto
  Av Barcelona, 30
  08700 IGUALADA /BCN/
  T 
  +34 93 000 57 23
  M +34 609 30 67 13
   
  a
  ¿Listo para solicitar tu subvención?

  Tramitamos tu subvención Kit Digital sin ningún coste para ti.

  Contáctanos y te llamamos sin compromiso para asesorarte en todos los detalles para que puedas solicitar tu bono digital.

  Començem a treballar?